Proc?d?

 

Testte u onze wasstraat nog niet uit? Of ziet u aan het stof op uw motorkap dat het weer tijd is voor een nieuwe wasbeurt?
Kom dan zeker langs bij Super Carwash.

De wasstraat heeft een lengte van ruim 70 meter en is uitgevoerd met alle mogelijke wasopties die nodig zijn om een auto perfect te reinigen.

U rijdt de wasstraat in en maakt kennis met ??n van onze medewerkers. Hij/zij kan u adviseren over de verschillende wasprogramma’s en begeleidt hij u bij het inrijden van de kettingbaan.
We laten niets aan het toeval over als u uw wagen door onze wasstraat rijdt.
Integendeel : wij maken uw auto kraaknet in verschillende stappen:

 • Inweekschuim: al het vuil komt los te liggen door een intensieve shampoo. De Velgen worden apart ingeneveld met een speciaal product om remstof los te laten weken.

 • Lineair meelopende hoge druk velgenwasser: Uw velgen worden ontdaan van alle vuil.

 • Contourvolgende hoge druk boog: onder hoge druk wordt met water al het vuil en zand van de carrosserie afgespoten.

 • Bodemwassing of onderkant reiniging: we reinigen ook de onderkant van uw wagen (enkel bij het programma Super wash en Top wash)

 • Dorpelwasser: De dorpelwasser (liggende geprofileerde borstels) in de wasstraat schenkt nog eens extra aandacht aan de velgen en dorpels.

 • Reinigen lak: In De wasstraat gaan de speciale krasvrije textielstroken van zacht matriaal aan het werk. Zij zorgen er voor dat de lak van uw auto gereinigd wordt met 1100 liter water en een osmose naspoeling.

 • Osmose spoeling: Osmose water wordt speciaal gemaakt om kalkvrij (vlekvrij) u auto na te spoelen.
  Droogt op zonder sporen na te laten.

 • Wax: wax is een toevoeging die zorgt dat het water krimt. Hierdoor wordt de auto beter droog. Wax zorgt voor conservering van de laklaag van uw auto en beschermt deze tegen invloeden van buiten af: zoals vogelpoep vliegen zout,

 • Hoogglanspolish: Dit is het paradepaardje van Super Carwash.
  Wanneer u voor dit programma heeft gekozen, wordt er een speciale polish al schuimend aangebracht, en vervolgens ingewreven met microvilt doeken. Deze techniek laat de fijnste krasjes verdwijnen. Zelfs de kleinste pori?n worden door nano-deeltjes gedicht.
  Het resultaat is een flinterdunne, onzichtbare, spiegelgladde nano-coating. Uw wagen zal langer schoon blijven en een diepere glans hebben.


 • Drogen: Na het wassen wordt uw auto gedroogd door zij-drogers en een dubbele dakdroger. Laatstgenoemde volgt de contouren van uw auto waardoor de auto nog droger wordt!

Super carwash werkt volgens de actuele voorwaarden. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto schoon en beschermd weer naar buiten rolt.

Na de wasbeurt kan elke klant gratis en onbeperkt gebruik maken van ons uitstekend stofzuigerpark.

Als Klant zult u eveneens de hoge wassnelheid ervaren, waardoor wachttijden tot een absoluut minimum worden beperkt.